Les receptes que es detallen a continuació, estan diferenciades per plats del menú.
- Aperitiu de pastanaga
- Gaspatxo de remolatxa
- Romesco Verd
- Salsa de Pera
- Xips/snack/picatostes de moniato
- Amanida amb Barba la Cabra
- Amanida de Col Lombarda
- Amanida amb col xina
- Amanides amb col-i-rave
- Amanida amb Pernil i Magrana
- Amanida Col i Taronja
- Bledes al comí i patates fregides
- Borraina arrebossada (Terres de l'Ebre)
- Carpaccio de Remolatxa amb poma i fonoll
- Espessant de sopes amb Barba la Cabra
- Farcellets de col amb farcit de verdures
- Fregitel·la de Col-i-rave
- LAM de Xaiota amb Veloutè de Gambes
- Moniatos com al Marroc i bombes de moniato
- Nyoquis de moniato blanc
- Puré de Col-i-Rave
- Saltejat de Col Lombarda
- Sopa de Mates de pastanaga
- Tarta de Ceba (quichè)
- Verdures amb Col-i-rave