Aquesta setmana en Sebastià ha substituït les bledes perquè ha trobat que un company de la Conca de Barberà tenia col xina, que és un tipus poc freqüent de col i ha trobat interessant oferir-nos més varietat. De fet ens ha comentat que sempre que trobi productes diferents per oferir-nos ens ho dirà.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEimi0KKrvi4qcvG_X7_4ACr6MTT2uRu5g3iT1EllMgQVCev5Bl4VSpXNqEWaPnPDPm8lUmG3fydlBd1dTxb1Z6t3fQI-82hcvXxib6ZUnerJtbkdUOu73zj64nfc7c-_dsN6wfaPiA_H-de/s400/col-china.jpg)
Aquesta col es pot menjar crua en amanida (las part més blanca, la de l'interior), i cuinada; per exemple, l'arròs tres delicies i altres plats xinesos es fan amb aquest tipus de col, que no és tan forta com la col de cabdell.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada