CROQUETES
DE QUINOA
- 1 tasseta de QUINOA
- 3 tassetes d’aigua
- 1 culleradeta petita de miso
- 4 porros petits o un de gran (quan dic petits és perquè els meus són MOOOLT PETITS, jijii)
- 1 ceba petita.
- 1/2 all xafat
- 1/2 pastanaga ratllada
- Espècies (al gust; herbes tipus alfàbrega o orenga, o espècies tipus cúrcuma, comí, pebre, etc)
- Sal d’herbes
- pa ratllat
- Oli
COM
HO FEM?
- En una olla posem l’aigua a bullir amb una culleradeta de miso. Quan arrenqui el bull hi afegim la quinoa, baixem el foc i ho tapem. Esperem a que la quinoa estigui cuita ( quan estigui feta, la coleu).
- A part, en una paella, ofeguem els porros i la ceba amb una goteta d’oli i el 1/2 all xafat.
- Quan les verdures estiguin quasi cuites hi afegim les espècies que volguem i li fem un parell de voltes perquè s’impregnin del gust.
- Afegim, aleshores,la quinoa a les verdures i ho tornem a barrejar bé.
- Esperem que es refredi una mica i en formem les croquetes. Com que la preparació està calenta, veureu que com que queda “enganxós” ràpid les podreu rebossar amb el pa ratllat.
- Si deixeu refredar la pasta, podreu fer la forma molt més fàcilment (sense enganxar-se), però llavors haureu de mullar-les amb ou per poder-les arrebossar.
- Quan les tinguem llestes, només queda fregir-les (o fer-les al forn o a la planxa).
Bon
profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada