diumenge, 22 d’abril del 2012

Gaspatxo de remolatxa


Ingredients
  • remolatxa
  • pastanaga
  • suc de mitja llimona
  • vinagre
  • alvocat
  • aigua
  • aigua
  • seitons en vinagre
  • picada de diferents verdures: Ceba tendra, api, cogombre, pebrot vermell...
  • salsa de ravets
  • germinacions de ravet
Elaboració
Posem la remolatxa, la pastanaga, el suc de mitja llimona, el toc de vinagre, l'alvocat i l¡aigua i ho triturem. Mirem si li falta un punt de sal. I ja està!
D'altra banda, barregem la picada de verdures amb la salsa de ravets
Per emplatar, posem un motlle en un plat. Al voltant del motlle i enganxats per la pell, hi posem uns seitons. Afegim les verduretes a la base del motlle i unes fulles d'alfàbrega al damunt i unes germinacions de ravet. Abans de posar el gaspatxo al damunt, posem una paella al foc, amb una mica d'oli, a continuació hi afegim un bitxet i unes làmines d'alls.
Treiem el motlle i al voltant de la muntanya hi posem el gaspatxo. I, pel damunt de les germinacions, hi posem el bitxet i els alls.


Recepta enviada per Teresa Reverter.

1 comentari:

ELENA ha dit...

Este mediodía probé de hacer el gaspacho, y me ha salido muy bueno, pero lo hice con lo siguiente:
tomate, remolacha, cebolla, pan, pimiento, y listo!!!! BUENÍSIMO!!!!!!